+36 (30) 872-00-26 / +36 (30) 089-53-17 / info@topkey.hu

Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI, ÁTVÉTELI MÓDOK

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

A megrendelt termékeket a GLS csomagküldő szolgálattal (raklap esetén a Waberer's) juttatjuk el Önhöz. A készletes termékek szállítási ideje 1-2 munkanap ( rendelés leadás idejének függvényében), a raklapok szállítási ideje 3-4 munkanap.
 
A csomagok kézbesítéséről email-ben értesítőt kap, így kényelmesen módosíthatja az időpontot, ha esetleg a rendelést követő munkanapon nem tartózkodik a megadott címen.
 
A csomagküldés díja függ egyrészt a csomagok számától, valamint a fizetés módjától. Utánvétes kézbesítésnél az utánvét díja hozzáadódik a végösszeghez, míg előre utalásnál ez a költség nem jelentkezik. Minden esetben törekszünk rá, hogy lehetőleg 1 dobozba csomagoljuk be a megrendelt tételeket, így alacsonyan tartsuk a szállítási költséget. A csomagküldés pontos díjáról a webáruház vásárlást követően értesítjük.
 
1 csomag tömege nem lehet több, mint 30 kg!
 
Csomag tömegeNettó Ft / csomagBruttó Ft / csomag
0,1 - 30 kg2 000 Ft2 540 Ft


Utánvét díja: 
400 Ft + áfa = bruttó 508 Ft

GLS Csomagpontba történő szállítás

Használja ki a személyes átvétel előnyeit és igazítsa napi ritmusához!

Országosan 400 településen több, mint 1000 GLS CsomagPont várja Önt. 

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomag átvevőhelyek nyitva tartási idejét. Az online megrendelésnél akár 4 átvevő is megadható. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van. 

Ez a szállítási mód kizárólag Banki előreutalással történő fizetéssel elérhető!

Csomag tömegeNettó Ft / csomagBruttó Ft / csomag
0,1 - 40 kg1 200 Ft1 524 Ft

Maximum csomagméret csomagautomatába történő szállításnál: 74x60x43 cm (Ha a megrendelése nem fér bele ebbe a csomagméretbe, akkor minden esetben egyeztetünk Önnel!)

Raklapos kiszállítás

Raklapos szállítás díja 20 000 Ft + áfa = bruttó 25.400 Ft / raklap.

A porcelán, kerámia, üveg tükör termékek szállítása, a termékek megóvása érdekében kizárólag raklapon lehetséges!

Az árváltozás jogát fenntartjuk. A csomagküldés díjáról a megrendelést követően tájékoztatjuk.


Személyes átvétel

Megrendelését személyesen is átveheti albertirsai irodánkban munkanapokon 8-16 óráig, a következő címen:
 
2730 Albertirsa, Pesti út 121. 

Kérjük, ilyen esetben érdeklődjön, hogy a kiválasztott termékek rendelkezésre állnak-e.

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

A webshopban megvásárolni kívánt termékek állapotáról minden esetben értesítjük a vásárlót, és a rendelés felvételét írásban, vagy telefonon visszaigazoljuk, egyeztetjük az adatokat.

Készpénzes fizetés:

Készpénzes fizetésre abban az esetben van lehetőség, amennyiben a webshopban megrendelt termék készleten van, külön megrendelés nélkül elérhető. Ennek megfelelően a fizetés történhet:
  • Papírdekor 2001 Bt. telephelyén, ha a vásárló személyesen veszi át azt
  • GLS utánvétkor a kézbesítőnél - az utánvétes kézbesítés egyedi költségéről kollégánk minden esetben értesítést ad. Kizárólag készpénzben lehet kiegyenlíteni a futárnál az összeget!


 

Banki átutalás:

  • Amennyiben banki átutalással kíván fizetni, úgy a megrendelésére díjbekérőt állítunk ki az előreutaláshoz szükséges adatokkal. Az összeg megérkezésekor előlegszámlát állítunk ki, a terméket végszámlával együtt adunk át.
  • Előreutalást kérünk minden olyan esetben is, amikor a megvásárolni kívánt termék nincs raktáron, és azt külön meg kell rendelni a gyártól. Az előre utalás a termékek értékének 100%-át takarja.
  • Utólagos átutalásra szerződéses ügyfeleinknek van lehetősége, amelyet minden esetben egyéni elbírálás alapján állapítunk meg.

Banki adataink HUF átutalásokhoz:
Bankszámlát vezető bank neve: Erste Bank
Kedvezményezett neve: Papírdekor 2001 Bt.
Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11600006-00000000-03794199
Az átutalás megjegyzés rovatában kérjük feltüntetni a megrendelés/díjbekérő/számla sorszámát, ami az átutalás és a megrendelés egymáshoz rendelése miatt szükséges!